Logo
Vytisknout tuto stránku

Studentské brigády

Studentské brigády

Novinky na Daywork

Rádi by jsme vám představili pár novinek na portálu daywork, který propojuje studenty s krátkodobými brigádami během jejich studií.

Krátce o portálu

Portál vznikl za podpory města Prahy společně se studenty z Fakulty informačních technologií ČVUT. Každý den nabízí nové brigády, na které můžete po založení profilu reagovat jednoduchým kliknutím na tlačítko “mám zájem”. Firmě se tak zobrazí váš profil. Cílem portálu je obohatit studenty zajímavými pracovními zkušenostmi, během jejich studií zprostředkovat praxi a v neposlední řadě navázat na pracovní poměr.

V čem je portál jiný?

Hodnocení, která budete získávat po každé proběhlé brigádě, přispějí k celkové atraktivitě vašeho profilu a tím i snadnějšímu přístupu ke brigádám. Do budoucna budete moct využít hodnocení jako certifikovanou přílohu k životopisu. Nově Neobdrželi jste hodnocení? Teď si můžete vyžádat hodnocení zpětně. Jednoduše přes portál požádáte firmu, u které jste měli brigádu o hodnocení. 

V kalendáři si můžete vyznačit dny kdy máte školu či jiné aktivity a tak se vyhnete pročítání brigád v termínech, které by se vám nehodily. Nově si můžete profil dát do neaktivního stavu. Máte například hodně práce do školy či zkouškové. Neaktivací vám žádné nabídky chodit nebudou.

Jak daywork funguje?

Portál páruje tvoje znalosti a zkušenosti s aktuální nabídkou brigád. Ve vašem profilu proto uveďte co nejvíce informací. I několikadenní pracovní zkušenost může být dobrým pojítkem pro firmy. Nově Portál doporučujeme nasbírat alespoň tři dobrá hodnocení, tak se vám firmy můžou začít ozývat samy.

www.daywork.cz

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *