Logo
Vytisknout tuto stránku

Imatrikulace

Dne 1. března 2024, měla třída 1. A imatrikulaci v Majakovském sále. V 18 hodin se rodiče a všichni účastníci pohodlně usadili na svá místa a začal program. Nastoupili jsme na znělku Star Dance a uvítali jsme pedagogický sbor v čele s třídními učiteli Lucií Greenidge a Janem Jindřichem. Úvod obstarali žáci z 1. A a přešlo se ke stužkování. Abecedně nás vyvolávali moderátoři večera a zároveň se nás ptali na pár otázek o škole a jaké se nám líbí předměty.

Poté nás moderátoři vyzvali, abychom sešli z pódia na focení. Po focení jsme překvapili všechny tím, že jsme zpívali i tancovali na píseň “Next to Me”. Následně jsme opustili sál a následoval nástup třídy 1. D valčíkovým krokem a stužkování.

Po krátké přestávce jsme se vrátili do sálu a následovalo vystoupení našich spolužáků. Jako první si Stefan Sredić, Karolína Melíšková a Nela Puchmelterová připravili choreografii a vystoupení Street Dance na píseň “Come baby Come”. Všem se to moc líbilo a Stefan, Karolína a Nela si vysloužili veliký potlesk. Následně jeden z našich spolužáků, Willem Kostka a jeho taneční partnerka Zuzana Doležalová, zatančili „Perličku večera“, tance Quick step a Cha Cha. Všichni jsme si Imatrikulaci moc užili a domů jsme odcházeli spokojeni a plni zážitků.

Adina Janka a Willem Kostka, studenti 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *