Logo
Vytisknout tuto stránku

Mikuláš

Mikuláše s čerty a anděly můžeme na rozdíl od Halloweenu považovat na naší škole za dlouhodobou tradici. Po covidové odmlce nás navštívili již po třetí a jako vždy nám udělali velkou radost. Zlobivcům udělili čerti malé napomenutí, ale naši hodní andělé ocenili všechny a rozdali malé sladkosti. Žáci nižšího gymnázia si sami od Mikuláše přáli na navázání z Halloweenské akce, a to soutěží o nejlepší vánoční kostým.

Kromě této netradiční novinky jsme na žádost žáků z vyššího gymnázia museli Mikuláše poprosit, aby vážil cestu i do budovy na Klamovku, kde kromě obdarování studentů a vyslechnutí si jejich básniček a písniček, obešel i kabinety a sborovnu. Musel přeci jen zkontrolovat i chování našich drahých pedagogů a čert je trošku pozlobit.

Uvedené akce byly poslední pro úřadující předsedkyni Sabrinu Hesounovou a místopředsedkyni Karolínu Fryčovou. Velice je mrzí, že se postu musí vzdát, ale bohužel Maturita nepočká. Přes to věří, že parlament vyššího gymnázia předají do těch nejlepších rukou a nastolené tradice budou pokračovat.

Sabrina Hesounová, Předsedkyně školního parlamentu

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *