Logo
Vytisknout tuto stránku

Nabídka poznávacího pobytu do Córdoby – jaro 2019

Nabídka poznávacího pobytu do Córdoby – jaro 2019

Kdo: primárně studenti vyšších ročníků 8G a nižších ročníků 4G (věková kategorie 14 - 17 let) 

Termín:  12. – 19. 5. 2019

Místo pobytu:  Córdoba, jih Španělska (a mnoho dalších míst v tomto regionu)

Doprava: letecky přímým letem z Prahy do Malagy. Zde bude zajištěn odvoz do Córdoby. 

Cena: 12 500 Kč. 

V ceně zájezdu je zahrnuto vše kromě kapesného: letenky + letištní poplatky, letištní transfer, autobusy, průvodce, vstupenky, pojištění, strava na celodenních výletech a doprovod.

Ubytování a stravování: po celou dobu zájezdu zajišťuje ubytování a plnou penzi hostitelská rodina. Hostitelská rodina je od studenta naší partnerské školy a budete v kontaktu ještě před odjezdem. S rodinou zažijete autentický španělský život a budete mít možnost trénovat cizí jazyk. 

Program: Můžete se těšit na bohatý program a na poznávání španělské kultury, přírody, kuchyně, školy a tradic. Navštívíme tři nádherná historická místa zapsaná jako kulturní dědictví UNESCO – Córdobu, Sevillu, Antequerru s národním parkem "El Torcal" a čeká nás několik kratších výletů v bližším okolí Córdoby. Poslední den pobytu strávíme volné odpoledne u moře v letovisku Malaga. Třikrát v týdnu bude dopoledne (2 vyučovací hodiny) probíhat výuka španělštiny/angličtiny v bilingvní škole. 

Důležité: Podmínkou účasti studenta je závazek reciprocity – studenti z hostitelských rodin v Córdobě přijedou na týdenní pobyt do Prahy v září 2019. 

V případě zájmu nebo dotazů prosím kontaktujte Mgr. Lianu Beťkovou - Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. 

Mgr. Liana Beťková, manažerka mezinárodní spolupráce

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *