Logo
Vytisknout tuto stránku

Maturitní ples a imatrikulace očima studentů

Maturitní ples a imatrikulace očima studentů

,,Dne 16. 2. 2018 se uskutečnila akce zvaná IMATRIKULAČNÍ PLES pro studenty, kteří jsou první rok na GMVV. Ples se uskutečnil v okolí Smíchova v Paspově sále. Byly zde imatrikulovány tyto třídy: 1. A, 1. B, 1. C, 1. D a 1. E. 

Program byl velmi pestrý a famózně zorganizovaný. Každá třída postupně nastupovala na pódium, při němž hrála originální a třídou vybraná skladba. Při příchodu studentů z 1. D zazněla skladba Ghostbusters s úžasným zakončujícím tanečkem od třídního pana prostora Martina Zelinky. Poté jsme byli jmenovitě vyzváni k paní ředitelce Renátě Zajíčkové, která nám popřála velké množství úspěchů a předala nám imatrikulační list a krásný dárek. Po předání jsme byli ostužkováni svým třídním profesorem. Někteří studenti dostali pár otázek a na závěr Aneta Svobodová pronesla k obecenstvu projev, který si připravila za celou třídu.

Doporučuji tento moment ve Vašem životě nikdy nepromeškat, protože je to skvělá vzpomínka na začátek Vašeho studia na gymnáziu."

                                                                                                                       Eliška Volfová, studentka 1. D

 

,,Dne 16. 2. 2018 se v Paspově sále konal maturitní ples tříd 8. C a 4. D. Maturanti i maturantky přišli ve slavnostních šatech za doprovodu své oblíbené písničky, nervózní i šťastní z toho, co je čeká. 

Prvním obřadem večera bylo slavnostní šerpování a představení žáků. Tuto část vtipně komentoval moderátor Dalibor Žídek, který sršel humorem na všechny strany. Na každém plese se vždy pronáší proslovy a ani tento nebyl výjimkou. Slovo dostaly paní ředitelka Renáta Zajíčková, třídní učitelka Lucie Šindelářová a předsedkyně třídy Sofie Burianová. Po srdečných proslovech přišel čas na přípitek šampaňským a společné focení. 

Po slavnostních ceremoniích následovala volná zábava, kdy lidé tancovali, popíjeli a bavili se. Zlatým hřebem večera bylo půlnoční překvapení, které mělo filmový nádech. Bylo krásné vidět, jak se třída dokáže semknout a vytvořit tak strhující vystoupení. Všem zúčastněným se tato část plesu velmi líbila. 

Učitelský sbor byl tak nadšen, že označil ples za jeden z nejvydařenějších. O tom, že to byl nezapomenutelný večer, svědčí i pozitivní ohlasy od rodičů a přátel, kteří si ples vychutnávali až do nočních hodin. Ovšem našli se i odvážlivci, kteří se chtěli bavit déle, a proto se vydali v čele s maturanty na zábavu, kde se ti nejodvážnější zdrželi až do brzkých ranních hodin. Jistě si všichni tuto událost velmi užili a mají na ni mnoho krásných vzpomínek. 

Děkujeme všem za to, že jste přišli!"

Maruška Kovářová, studentka 4. D

 

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *