Logo
Vytisknout tuto stránku

Lyžařský kurz v Alpách

Lyžařský kurz v Alpách

Lyžařský kurz? Jako každoročně, skvělá zábava. S mladšími žáky jsme se dali kolektivně dohromady, na sjezdovce jsme si pořádně užili a při večerních hrách jsme se pořadně protáhli, není nad to strávit čas se svými spolužáky a kamarády. A nejenom s nimi, ale také s učiteli jsme se dobře zasmáli a celkově zlepšili vztahy.

V pondělí jsme všichni účastníci vyrazili od restaurace Mlejn do nevelikého, ale příjemného městečka v Rakousku v oblasti Lungau s názvem St. Michael. Po příjezdu jsme se odebrali na pokoje, následovala večeře a večerní program s plánem na ostatní dny. Každý další den jsme vstali, nasnídali se, oblékli a pak už nasedali do autobusu, který nás každý den odvezl do jiného střediska. Velmi se mi na tom líbila možnost vyzkoušet všechny přístupné sjezdovky. Okolo čtvrté hodiny odpoledne jsme se vraceli na ubytování. Bylo volno a po něm ásledovala večeře podávána formou švédských stolů. Mňam. Po večeři byla v nabídce večerní aktivita dle našeho výběru - měli jsme možnost hrát společenské hry, pink ponk, kulečník, bazén či relaxace v sauně. Bohužel nám pobyt utekl jako voda, ale už teď se těším na příští rok.
Jsme rády, že jsme nejely do českých hor a mohly si zalyžovat ve skvělých podmínkách.

Natálie Kabeláčová, Charlotte Kunayová, 4.C

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *