Logo
Vytisknout tuto stránku

Turnaj v malé kopané

Turnaj v malé kopané

Včera se studenti třetího a maturitního ročníku zúčastnili Poháru pražských středních škol – POPRASK v malé kopané (5 + 1). Po předchozích zkušenostech nebyly ambice přehnané, nicméně nasazení a fotbalový um našich studentů předčil dovednosti a nasazení týmů tří škol a další se vyrovnal.

 

Úroveň soupeřů v pětičlenné skupině gradovala, stejně tak souhra našeho týmu a emoce vkládané do utkání. Po prvních třech zápasech mě lnáš tým na kontě tři vítězství při celkovém skóre 11:0. Jelikož ze skupiny postupoval do dalšího kola pouze vítěz, byl poslední zápas, s nejtěžším soupeřem, který měl na kontě také tři výhry, tedy zároveň zápasem o postup.

 

Zápas byl velmi vyrovnaný, přestože soupeř měl ve svých řadách reprezentanty i hráče nejvyšších soutěží v různých věkových kategoriích. Přes inkasovanou branku na začátku druhého poločasu naši hráči neztráceli klid při rozehrávce, nenechali se vyprovokovat zákroky soupeře, a po chvíli vyrovnali. Poté již náš tým výborným taktickým výkonem nedovolil soupeři skórovat a díky lepšímu rozdílu ve skóre postoupil do dalšího kola.

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *