Logo
Vytisknout tuto stránku

Logická olympiáda

Logická olympiáda https://pixabay.com/cs/puzzle-hmotnost-hmota-logika-d%C3%BDn%C4%9B-3660898/

Vážení rodiče,

na naší škole studuje mnoho velmi talentovaných dětí. Rádi bychom jim nabídli možnost ověřit si své dovednosti a schopnosti v logické olympiádě. Účast na soutěžích je pro každé dítě šancí se zviditelnit a získané výsledky později zužitkovat při dalším studiu či studentských zaměstnáních. Proto nám připadá účast na logické olympiádě ve vzdělávacím procesu velice přínosná. 

Webová stránka popisuje soutěž takto:

Logická olympiáda přináší zábavnou formou aktivity, na které ve školních osnovách mnohdy nezbývá místo. Všechny soutěžní úlohy jsou založeny na obecných principech a pro jejich řešení není třeba žádných speciálních znalostí. S trochou nadsázky lze říci, že pro jejich řešení je potřeba pouze „zdravý rozum“. Nejedná se tedy o znalostní soutěž, ale o soutěž rozvíjející především schopnost samostatného logického uvažování.

Vzhledem k evropské legislativě rady EU a nařízení o ochraně os. údajů (tzv. GDPR) bychom vás rádi požádali o spolupráci při přihlášení. Na webové stránce www.logickaolympiada.cz bude nejefektivnější, pokud své dítě přihlásíte sami. Vyhneme se tak zbytečné administrativě vyžadující vaše schválení údajů. 

Spatřujete-li účast svého dítěte na logické olympiádě jako přínos, je potřeba jej přihlásit nejpozději do 30.9. První kolo soutěže probíhá online, nevyžaduje tedy žádnou zvláštní organizaci. 

S pozdravem,

střední management školy

© 2014 - 2021 Gymnázium mezinárodních a veřejných vztahů Praha s.r.o. | Kuncova 1580, 155 00 Praha 5, +420 251 550 846 | info@gmvv.cz
Správu převzal: Agionet.cz, 2020 *